Hockeyistens podcast: #1. ”Karlskrona HK och den svenska elitishockeyns organisering”

Då var det dags att släppa ut röken! Det är med stor glädje som jag kan meddela att Hockeyisten nu lanserar en egen podcast!

Podden kommer att gå på djupet med ishockeyns ställning i samhällslivet över tid och rum. Tanken är att belysa ishockeyns utveckling som samhällsföreteelse, genom att borra i både stort och smått inom sportens mångfacetterade värld.

Hockeyistens podcast är den första podden i Sverige som är helt inriktad på att tackla ishockeyns kulturhistoria, tillika den veterligen första renodlade idrottsvetenskapliga podcasten över huvud taget i landet.

Ishockeyn är en av Sveriges största idrottsgrenar och därmed en av landets mest omhuldade folknöjen i stort. Därför är det av stort vikt att kasta ljus över ishockeyns utformning och position i människors liv.

Hockeyistens podcast vänder sig till alla som är intresserade av det ömsesidiga samspelet mellan idrott och samhälle.

Den som vill kommentera Hockeyistens podcast, ställa frågor eller kanske bara säga hej kan göra det via e-post till Tobias.Stark@Lnu.se, Twitter: @Tobias_Stark eller Facebook. Det går också bra att använda hastaggen #Hockeyisten.

Avsnittet går att lyssna på här.

0Shares